Akuttmedisinkurs for legevaktspersonell

FULLT. SEND EPOST TIL TOVE@NORDLAND-LEGEFORENING.NO FOR Å STÅ PÅ VENTELISTE. Kurset er arrangert etter rammeplan utarbeidet av Nasjonalt kompetansesenter for legevaktsmedisin og godkjent av Helsedirektoratet. Kurset er en del av Nordlandsuka 2021 med sosiale eventer og mange spennende andre kurs.

date_range 23.09.2021 - 24.09.2021
location_on Bodø
Meld meg på

I forkant av kurset må det obligatoriske nettbaserte forkurset til akuttmedisinkurset tas. Ved endt nettkurs printes kursbeviset ut eller skjermbildet lagres og forevises på den oppmøtebaserte delen av kurset som dokumentasjon. Her er lenke til nettkurset. 

Dette er det obligatoriske kurset i akuttmedisin i spesialiteten allmennmedisin.

Kursavgift 5000,-. 

Har sjekket med Fond II som sier det er greit at det bestilles fleksibilletter så lenge ting er så usikkert ift korona. Gjelder leger. Om du ønsker å ta et dagskurs lørdag og ikke kommer deg hjem, er det også mulig å få dekket ekstra overnatting.

Det er mulig å kombinere dette kurset med kurs i veiledning mandag 20.9 og tirsdag 21.9 eller dagskurs lungesykdommer eller diabetes lørdag 25.9. Kursene legges ut ila de nærmeste ukene. Middager og sosiale event under uka kan man melde seg på etter hvert. Mer informasjon om disse kommer.

Kursgodkjenning:

  • Lege: Godkjent av Legeforeningen som 15 timers tellende emnekurs til spesialitet i allmennmedisin (videre- og etterutdanning).
  • Sykepleier: Godkjent av Norsk sykepleierforbund som meritterende for godkjenning til klinisk spesialist i sykepleie/spesialsykepleie med 15 timer.
  • Helsesekretær: Godkjent av Helsesekretærforbundet som 15 timers tellende kurs til klinisk fagstige for autoriserte helsesekretærer.

Program

Program kommer. Det er forelesninger dag en og praktiske øvelser dag to.

Praktisk informasjon

Det er forhåndsbestilt en del rom på Radisson Blu til avtalepris. For å sikre deg rom må du være tidlig ute. Bookinglenke. Rompris 1265,- for enkeltrom.