Emnekurs i hjertesykdommer i Lofoten

Dagskurset er en del av Nordlandsuka 2022 og bygger på nettkurs EKG. Søkt godkjent som klinisk emnekurs med 15 timer. Kan kombineres med kurs i helserett og reumakurs som vil gi deg 45 emnekurstimer, nettverksbygging og ei vakker uke i Svolvær i Lofoten.

date_range 25.04.2022 - 25.04.2022
Meld meg på

Kurset er en del av Nordlandsuka 2022 med mange spennende kurs. Du må reise til Svolvær søndag 24. april for å rekke kursstart. Det er lurt på være tidlig ute med bestilling av både fly og rom. Det er forhåndsbooket en del rom på Scandic Svolvær hvor kurset skal være. Her er bookinglenke. Skriv inn Scandic Svolvær, bestill på datoer og bruk bookingkode BNOR240422. Da får du avtalepris på 990 for enkeltrom. Om du vet du skal delta på flere kurs kan du bestiller alle nettene her. Middager og utflukter bestilles på det enkelte kurs. Dagpakker faktureres av oss sammen med kursavgift og middager/utflukter.

Kurset bygger på nettkurs EKG som du må ta for å få godkjent som kliniske emnekurs med 15 timer. Nettkurset finner du her. Du betaler det når du tar det.

 

 

Program

Program kommer.

Praktisk informasjon

Søndag har vi bestilt middag på Børsen Spiseri på Svinøya. Det er også mulig å få med seg en fjelltur med guide om du kommer tidlig. Mere informasjon om dette sendes ut over nyttår. Mandag ettermiddag er det tur og middag på Lofotr Vikingemuseum – lammesodd og med høvdingen og sang. Dette finner du om du melder deg på kurs i helserett som går tirsdag og onsdag.