Grunnkurs C i Lofoten

Kurset er en del av Nordlandsuka 2022 og lar seg lett kombinere med andre kurs som grunnkurs B eller emnekurs i hjertesykdommer og helserett. Det legges opp til middager og utflukter som gjør det mulig å oppleve Lofoten og nyte lokalmat. Åpner for deltakelse digitalt for de som har behov for det.

date_range 28.04.2022 - 30.04.2022
Meld meg på

Vær oppmerksom på at det er helt nødvendig å bestille flybilletter tidlig for å være sikret. Kurset starter torsdag morgen og dere må derfor reise kvelden i forveien. Lørdag er det ikke fly etter kursslutt, så dere må beregne ei ekstra Lofotnatt, noe som for de fleste bare er en bonus.

Det legges opp til middager og utflukter som gir dere en smak av Lofotens flotte natur og lokalmat. Onsdag busser vi til unike Henningsvær og spiser på Fiskekrogen. Torsdag går vi til Børsen spiseri på Svinøya som har en fantastisk atmosfære og nydelig mat. Fredag busser vi til Lofotr vikingemuseum på Borg og er med på Høvdingens Gilde. Lørdag er det middag på restaurant Kjøkkenet for dere som blir igjen til søndag. Det er utfordrende å forlate Lofoten lørdag, men Fond II godtar ekstra overnatting når det ikke går fly fra Svolvær. 

Kurset kjøres som hybrid og åpner for digital deltakelse for de som har behov for det. Skriv under merknader om du ønsker å delta digitalt. 

 

Program

Program kommer.

Praktisk informasjon

Det er forhåndsbooket en del rom på Scandic Svolvær hvor kurset skal være. Her er bookinglenke. Skriv inn Scandic Svolvær, bestill på datoer og bruk bookingkode BNOR240422. Da får du avtalepris på 990 for enkeltrom. Dagpakker faktureres av oss sammen med kursavgift og middager/utflukter.

Om du også skal delta på grunnkurs B eller andre kurs bestiller du overnatting alle netter på ett av kursene.

VÆR TIDLIG UTE MED Å BESTILLE FLYBILLETT

Fly fra Oslo:
Onsdag 20. april klokka 10.50 i Svolvær 13.15 

Retur:
Søndag 1. mai klokka 11.40 i Oslo 14.00
Søndag 1. mai klokka 18.10 i Oslo 21.00

AVMELDINGSFRIST ER 28.3.22. Etter denne fristen refunderes ikke dagpakker med unntak av dokumentert sykdom.