Middager og eventer under Nordlandsuka i Bodø - påmelding

STENGT FOR PÅMELDING. Under Nordlandsuka inviterer vi til hyggelige fellesmiddager på noen av Bodøs beste restauranter, rafting i Saltstraumen og tur til Keiservarden. Under kan du velge hva du ønsker å være med på. Det sendes ut en faktura for kursavgiften og en for middager/eventer.

Se program og mer informasjon


Tilpass bestillingen

Middag på Hundholmen 20. september

Nordlandsukas aller første middag gjør vi litt ekstra stas på med buffet på Hundholmen Brygghus & Gastropub. Middagen er felles for deltakerne på grunnkurs B, samfunnsmedisinsk kurs G og kurs i veiledning.

600 kr
Skalldyrplatå på Bryggerikaia 21. september

Her serverer restauranten et rikt utvalg av fersk sjømat som østers, reker, blåskjell , krabbe , hummer , sjøkreps, ceviche , dressinger og nystekt brød. Dessert. Om du vil ha annen meny må du ta kontakt med tove@nordland-legeforening.no, men prisen blir den samme som skalldyrplatået.

765 kr
Tur til Keiservarden 22. september

Vi busser til Turisthytta og går den vakre turen til Keiservarden. Er vi heldige og får klarvær ser vi store deler av Lofotveggen. Fantastisk utsikt. Lunsjen tar vi med oss fra hotellet.

250 kr
Middag på Ohma Asian cooking 22. september

Menyen byr på en spennende asiatisk crossover, kombinert med gode, kortreiste råvarer. Restauranten ligger idyllisk til rett ved Småbåthavna. Middagen er felles for deltakere på samfunnsmedisinsk kurs G, kurs i pasientkommunikasjon og kurs i akuttmedisin.

525 kr
Tapas på Larsen Mat og Vinhus 23. september

Spanskinspirerte meny som består av smakfulle småretter som passer for alle anledninger.

600 kr
Middag på Hundholmen 24. september

Restauranten setter sammen en spennende treretters meny til dere.

600 kr
Middag på Bølgen og Moi 25. september

Restauranten setter sammen en spennende treretters meny til dere.

600 kr