Middager og eventer under Nordlandsuka i Bodø

STENGT FOR PÅMELDING. Under Nordlandsuka inviterer vi til hyggelige fellesmiddager på noen av Bodøs beste restauranter, rafting i Saltstraumen og tur til Keiservarden. Under kan du velge hva du ønsker å være med på. Det sendes ut en faktura for kursavgiften og en for middager/eventer.

date_range 20.09.2021 - 24.09.2021
location_on Bodø
Meld meg på

Det blir fellesmiddager hver kveld fra mandag til fredag gjennom kursuka. I tillegg tilbyr vi rafting i Saltstraumen, en fantastisk tur med RIB. Anbefales varmt. Turen går mandag 20. september på ettermiddagen før middagen som er på Hundholmen.

Tirsdag ettermiddag er det helsepolitisk debatt med Markus Moe, direktør i Dagens Medisin som møteleder. Her får vi høre Peter Prydz snakke rett fra levra om utkantkommuner og firkantkommuner og Anders Stave om hva han mener som skal til for å beholde fastlegene. Les kronikken hans om legehelse og organisasjonskultur.  Hva skjer etter fastlegestreiken i fjor høst? Bernard Holthe er styremedlem i Allmennlegeforeningen og vil orientere om hvordan AF jobber for å løse fastlegekrisen, og hva de mener må til for å bedre situasjonen. Ledelsen i KS er invitert til å si noe om hvordan kommunene kan bli bedre i stand til å rekruttere og ta vare på legene sine.

Mer informasjon om debattmøtet får dere ved kursstart. Etter møtet inviteres det til skalldyrplatå på Bryggerikaia.

Onsdag er det lang lunsj og tur til Keiservarden. Et fantastisk utkikkspunkt nært Bodø sentrum. Vi busser opp til Turisthytta og går på sti og sherpatrapper. Ha på deg godt fottøy og kle deg etter været. Les mer på turen her. Middag denne kvelden er på Ohma Asian cooking som er på hotellet i 1. etg.

Torsdag er det middag på Larsen Mat og vinhus og fredag på Bølgen og Moi.

Dere melder dere på den middagen og den aktiviteten dere ønsker å delta på ved å trykke på knappen til høyre "MELD MEG PÅ".  Det kommer egen faktura på dette. Faktura for kursavgiften kommer separat.